x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au cazut cu masina de pe Podul Electro

Au cazut cu masina de pe Podul Electro

16 Feb 2004   •   00:00

Autorii, deocamdata necunoscuti, au scapat cu viata. Dupa accident, ei au abandonat masina complet avariata.

Odraslele de bani gata continua "sa se dea in stamba" pe strazile Craiovei. La numai cateva zile dupa ce fiul judecatorului Covei a facut-o lata, alte beizadele din categoria "ma scapa tata" au fost implicate intr-unul dintre cele mai spectaculoase accidente rutiere care au avut loc in Craiova in ultimii 15 ani.
Cativa adolescenti teribilisti - cel mai probabil aflati si sub influenta bauturilor alcoolice - au furat, la un chef, masina unui tanar si au plecat la plimbare. Distractia n-a durat insa mult, caci Opelul Astra subtilizat a "plonjat" de la o inaltime de zece metri, de pe Podul Electroputere. Adolescentii au scapat, ca prin minune, nevatamati, gratie air-bag-urilor aflate in dotarea masinii. Ei au disparut imediat de la locul accidentului.

ANCHETA. Politia incearca acum sa-i identifice. Pana in prezent exista un singur suspect, un anume Toana, fiul unui preot instarit din Cetatea Banilor. Scandalul generat de odrasla Covei i-a determinat pe mai-marii Politiei doljene sa nu mai incredinteze ancheta la Rutiera, ci politistilor judiciaristi, mai ales ca este vorba si despre o masina furata. "Continuam cercetarile pentru identificarea persoanelor implicate. Sunt peste 30 de martori de audiat, ceea ce inseamna ca va mai dura putin. Nu putem pronunta nici un nume pana cand ancheta se va finaliza, caci nu vrem ca situatia sa se schimbe intre timp, iar lucrurile sa stea cu totul altfel decat reiese pana in prezent", a declarat ieri comisarul-sef Constantin Petrescu, prim-adjunct al sefului Politiei doljene.
Un alt amanunt interesant este acela ca proprietarul masinii a declarat initial ca i-au fost furate cheile, pentru ca apoi sa-si "aminteasca" de faptul ca el ar fi inmanat cheile unui adolescent, pentru a-i aduce ceva din autoturism.

CHEF. Accidentul s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 2:00. Adolescentii chefuisera in prealabil intr-unul dintre cele mai luxoase restaurante craiovene, amplasat la numai cateva sute de metri de Podul Electroputere. Se pare ca odraslele de bani gata au revenit in restaurant, dupa accident, pentru a cere sfaturi prietenilor, apoi au disparut din nou. Cei 30 de martori pe care ii audiaza Politia sunt de fapt persoane aflate in restaurantul din care au plecat adolescentii. Se pare ca nu exista martori oculari ai accidentului.

×
Subiecte în articol: observator