x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au vrut să petreacă un revelion de poveste, dar au găsit hotelul închis

Au vrut să petreacă un revelion de poveste, dar au găsit hotelul închis

31 Dec 2016   •   17:59
Au vrut să petreacă un revelion de poveste, dar au găsit hotelul închis
Sursa foto: Ingram Publishing/Getty Images/Ingram Publishing

Au vrut să petreacă un revelion de poveste într-un hotel de patru stele din Târgu Mureș, însă visul frumos s-a spulberat rapid.

Aproape 200 de oameni au aflat, cu stupoare, cu o zi înaintea Revelionului, că hotelul unde ar fi trebuit să fie cazaţi are lacătul pe uşă, din cauza unor probleme legale. Deşi au plătit sume cuprinse între 1300 şi 2300 de lei, mare parte dintre aceşti oameni vor sta acasă, aşteptând să îşi primească banii înapoi, informează Digi24.ro.

Aproape toate cele 80 de camerele ale hotelului au fost rezervate pentru Revelion.Turiştii au plătit pentru 4 nopţi de cazare şi petrecere până la 2300 de lei de persoană. Doar că atunci când au venit să se cazeze au avut parte de o surpriză neplăcută.

„După ce îți rezervi să petreci Revelionul, să te simți bine, stai o zi întreagă și apoi pleci acasă. Îmi iau catrafusele și mă duc și petrec Revelionul la hanul plăpumioara acasă”.

„Am făcut cerere să ne restituie banii, ni s-o spus că ni se dau banii înapoi săptămâna ce vine și asta e tot. (Sunteți nemulțumiți?) Păi cum să nu fii nemulțumit că ne-am stricat tot Revelionul, nu mai găsim unde să îl facem”.

Puțini au fost cei norocoși care au primit la schimb un sejur la un alt hotel. Întreaga situație s-a produs din cauza unui ordin de executare silită, care presupunea predarea imobilului proprietarului de drept.

La restaurantul hotelului ar fi trebuit să aibă loc și o petrecere organizată de autoritățile locale pentru pensionarii din oraș. Acum şi primăria căută o altă variantă.

×