x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Audierile în cazul fraudării bacalaureatului la Sighetu Marmaţiei vor continua luni

Audierile în cazul fraudării bacalaureatului la Sighetu Marmaţiei vor continua luni

de Nicoleta Craciun    |    11 Iul 2008   •   00:00

14:04 • Audierile la DNA Cluj în cazul fraudării examenului de bacalaureat la Sighetu Marmaţiei vor fi reluate luni, cînd vor fi aduşi în faţa anchetatorilor mai mulţi elevi şi profesori, printre care şi preşedintele comisiei, au declarat, vineri, surse judiciare

Audierile la DNA Cluj în cazul fraudării examenului de bacalaureat la Sighetu Marmaţiei vor fi reluate luni, cînd vor fi aduşi în faţa anchetatorilor mai mulţi elevi şi profesori, printre care şi preşedintele comisiei, au declarat, vineri, surse judiciare.

Conform surselor citate, luni vor fi audiaţi atît elevi, cît şi profesori din Sighetu Marmaţiei, printre care şi profesorul universitar Virgil Ispas, preşedintele comisiei de bacalaureat de la Grupul Şcolar de Industrie Mică şi Servicii din Sighetu Marmaţiei.

Virgil Ispas este învinuit pentru luare de mită, procurorii avînd informaţii că banii adunaţi de elevi ar fi urmat să ajungă la el.

Directorul de studii al Liceului particular "George Pop de Băseşti", filiala Sighet, Meda Leordean, inculpat în dosarul fraudării bacalaureatului la Sighetu Marmaţiei, a fost arestat, joi, de judecătorii Tribunalului Cluj, în timp ce eleva reţinută alături de aceasta va fi cercetată în libertate.

Meda Leordean a fost arestată pentru 29 de zile de judecătorii Tribunalului Cluj, iar imediat avocatul acesteia a declarat recurs la această măsură.

×