x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalul din Alba Iulia le dădea note prostituatelor la care mergea şi oferea detalii pe forumurile de specialitate

Criminalul din Alba Iulia le dădea note prostituatelor la care mergea şi oferea detalii pe forumurile de specialitate

12 Feb 2016   •   17:27
Criminalul din Alba Iulia le dădea note prostituatelor la care mergea şi oferea detalii pe forumurile de specialitate
Sursa foto: Mihai Pandelea / Foto: Facebook.com

Mihai Pandelea, criminalul care a ucis-o pe Alina Tănăsie prin lovituri de cuțit, era un vechi client al tinerei, ba chiar un adept al serviciilor „de specialitate”.

Acesta era activ pe forumurile de profil, unde are deschis cont cu toate date personale. Povestea în detaliu unde mergea să se „simtă bine” sau cât plătea pentru fiecare „ieșire”, potrivit alba24.ro.

Mihai a apelat pentru prima dată la serviciile Mirei, cum îşi spunea Alina pe forumurile de specialitate, în urmă cu aproximativ 6 luni, potrivit comentariilor și recenziilor făcute pe forumurile de escorte. Acesta relata cum s-au întâlnit și cum au decurs lucrurile.

Mihai Pandelea este inculpatul în cazul crimei din 2 februarie, în urma căreia a fost omorâtă Alina Tănăsie, o tânără de 24 de ani. Acesta și-a recunoscut fapta și este în prezent în arestul poliției. Victima sa a fost găsită miercuri, cu leziuni grave în zona cervicală. Ucigașul ar fi luat din bucătărie 2 cuțite și i-a aplicat aproximativ 10 lovituri. În următoarea perioadă, Mihai Pandelea va fi supus unor expertize psihiatrice.

Citeşte aici relatările şi recenziile lui Mihai

×