x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autoturism de 35.000 de euro, căutat în Franţa, descoperit la Vama Sighet

Autoturism de 35.000 de euro, căutat în Franţa, descoperit la Vama Sighet

20 Apr 2019   •   13:16
Autoturism de 35.000 de euro, căutat în Franţa, descoperit la Vama Sighet

Un autoturism în valoare de peste 35.000 euro, căutat de autorităţile din Franţa, a fost descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Sighet, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră au depistat, vineri, un cetăţean român care conducea un autoturism marca BMW, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Franţa. 

"În data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei, jud. Maramureş, s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român P.G. în vârsta de 41 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş, care conducea un autoturism marca BMW, model 320 D. Cu ocazia formalităţilor de frontieră specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile franceze", precizează sursa citată.

În cauza, se fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire, iar autoturismul, fabricat în 2018, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: masina furata franta vama sighet