x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocata Alinei Bica, despre decizia din Costa Rica: „Elena Udrea a greşit foarte mult ”

Avocata Alinei Bica, despre decizia din Costa Rica: „Elena Udrea a greşit foarte mult ”

03 Noi 2018   •   14:30
Avocata Alinei Bica, despre decizia din Costa Rica: „Elena Udrea a greşit foarte mult ”

Judecătorii din Costa Rica au decis ca Alina Bica și Elena Udrea să rămână în arest. Procesul Elenei Udrea și al Alinei Bica s-a judecat vineri seara.

Cele două, aflate în Costa Rica, au cerut să fie judecate sub control judiciar sau să li se înlocuiască detenţia cu arestul la domiciliu. Cererile au fost judecate de un tribunal din San Jose.

 „Probabil situația este una dramatică. Probabil se așteptau la această situație. Alina, cu siguranță, este devastată. Nimeni nu se aștepta să stea atât în penitenciar. Era mai indicat un arest la domiciliu, dar regulile de acolo sunt mai stricte. Cred că este o măsură mult prea aspră. Nu există niciun fel de securitate”, a declarat Laura Vicol, avocata Alinei Bica, pentru Antena 3

"Ele aşteaptă acum rezultatul procesului de extrădare. Acest lucru se poate face şi în libertate.", a continuat avocata Alinei Bica, explicând ce fac în acest moment, cele două femei în penintenciar."Elena Udrea a greşit foarte mult când s-a expus mediatic. Pe deoparte, încerc să-i dau circumstanţe atenuante pentru că prima sarcina pentru o femeie înseamnă un motiv extraordinar de bucurie. N-am înţeles niciodată lumea care a huiduit-o pentru că şi-a arătat burtica într-o revistă, dar nu era momentul potrivit.(...) Una dintre condiţiile puse de acel stat este de a nu comunica cu presa. De a fi cât mai discret posibil, pentru ca analiza să fie cât mai obiectivă posibil.", a mai spus Laura Vicol, explicând de ce presa din Costa Rica este atât de interesată de acest caz. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea