x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocatul lui Gheorghe Dincă: Îşi recunoaşte victimele după perioada în care le-a omorât

Avocatul lui Gheorghe Dincă: Îşi recunoaşte victimele după perioada în care le-a omorât

07 Aug 2019   •   12:39
Avocatul lui Gheorghe Dincă: Îşi recunoaşte victimele după perioada în care le-a omorât
Sursa foto: Sursă: Antena 3

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a vorbit despre anchetă și modul cum cooperează criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi susține că Dincă este foarte obosit, iar victimele le cunoaște după perioadele în care le-a omorât și nu după nume, scrie Antena 3.


”Eu nu cunosc la momentul actual dacă își menține declarațiile, dar cred că nu are niciun motiv să își schimbă declarațiile. El nu a mințit, practic am văzut că se afirmă în mod nefondat că el conduce ancheta. El e singurul care știe ce a făcut și îi conduce pe anchetatori acolo. Nu anchetatorii să îl conducă pe el. E un aspect care cred că ar trebui lămurit. 

În bună măsură, ceea ce a zis el, s-a dovedit a fi adevărat. S-au descoperit lucrurile acolo unde el a spus. Nu avem de unde să știm că a trimis ancehtatorii pe piste greșite. El a colaborat cu organul judiciar și s-au găsit niște probe și asta arată că a dat un ajutor efectiv. Probe s-au găsit chiar de la început, iar el a colaborat.

Am vorbit cu Gheorghe Dincă vineri. El are o atitudine cooperantă, unii dintre anchetatori aveau dubii, alții îl credeau, așa cum e și în presă. El a dat detalii în declarațiile sale, apoi s-a făcut o conducere în teren.

Se poate întâmpla ca inculpatul să mintă, adică să nu zică adevărul în proporție de 100%. Dincă e extrem de obosit. Sunt niște condiții foarte grele și pentru polițiști și pentru inculpat. Dincă primește apă, dar aia se încălzește la un moment dat, e o problemî. Nu au frigider acolo, apa aia e caldă, sper să își facă ceai. Ceai se poate bea. Asta pot să o spun sigur că o știu și eu.

Ce pot spune din discuția cu el e că tot ce a spus cu privire la conducerea din teren a fost elocvent. Ați văzut că s-au găsit probe. Dincă nu le știe după nume, ci după perioade. Eu am remarcat acest lucru de la audieri.”, a spus Claudiu Lascoschi.

×