x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocatul lui Gheorghe Dincă spune că circulă informaţii false în presă despre clientul său

Avocatul lui Gheorghe Dincă spune că circulă informaţii false în presă despre clientul său

30 Iul 2019   •   12:50
Avocatul lui Gheorghe Dincă spune că circulă informaţii false în presă despre clientul său
Sursa foto: Lucian Alecu

Avocatul lui Gheorghe Dincă a precizat că circulă în presă informaţii false despre clientul său, cum ar fi faptul că i-ar fi indus în eroare pe anchetatori, la operaţiunea de reconstituire de ieri, unde criminalul din Caracal trebuia să arate locul unde i-ar fi aruncat corpul neînsufleţit al Alexandrei Măceşanu, scrie Observator.tv.

De asemenea, avocatul precizează că Dincă are numai intenţii bune în acest moment şi cooperează cu anchetatorii.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a precizat că operaţiunea de reconstituire a eşuat ieri, dar nu din vina inculpatului. Avocatul precizează că este vina autorităţilor, care nu au organizat cum trebuie operaţiunea de reconstituire. 

"Există o informaţie falsă în mass-media, cum că şi-a bătut joc de organele de anchetă clientul meu, în sensul că n-a indicat locul şi mai mult i-a plimbat. Informaţia este total falsă, dânsul a indicat locul aşa cum şi-a amintit, problema e că nu-l recunoştea foarte bine, că nu s-a făcut reconstituirea aşa cum ar fi fost normal, pe traseul pe care el l-a urmat de la casa din Caracal până la locul la care a declarat că a scăpat de cadavru, şi atunci, din punctul meu de vedere sunt chestiuni care nu ţin de ancheta propriu zisă, ci de organizarea anchetei. Deci nu este adevărat că a vrut să-şi bată joc de organele de anchetă, dânsul chiar a avut bune intenţii, dar nu a reuşit să identifice. Gândiţi-vă că nu e uşor să reconstitui un traseu pe care l-a făcut pe timp de noapte, pe nişte drumuri izolate. Se va relua reconstituirea şi se va reface", a precizat avocatul lui Gheorghe Dincă.

×