x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BAC-ul, întârziat din cauza numărului mare de subiecte

BAC-ul, întârziat din cauza numărului mare de subiecte

01 Iul 2009   •   00:00

Examenul de Bacalaureat a început cu întârziere în mai multe centre din ţară. Fie din cauza întreruperii curentului electric, fie din cauza serverelor, unii elevi au primit subiectele după aproape două ore.

La Târgu Jiu, examenul a fost dat peste cap în mai multe centre de examen din cauza întreruperii curentului electric, iar la liceul I.L. Caragiale, subiectele nu au ajuns nici până la ora 12:00, în condiţiile în care examenul ar fi trebuit să înceapă în jurul orei 10:00.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că au existat într-adevăr probleme de întârziere la descărcarea de pe servere, dar că este exclusă suspendarea examenului.

Astăzi se desfăşoară proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, potrivit antena3.ro.

Această probă este un adevărat test pentru Ministerul Educaţiei, care a trebuit să elaboreze zeci de mii de subiecte, deşi sunt înscrişi foarte puţini candidaţi.

Ultima probă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, scrisă sau practică, va avea loc joi. (V.A.)


×
Subiecte în articol: scoala