x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bacău: Bărbat arestat după ce a produs explozia unei butelii de aragaz în timpul unui conflict cu soţia

Bacău: Bărbat arestat după ce a produs explozia unei butelii de aragaz în timpul unui conflict cu soţia

de Agerpres    |    19 Aug 2014   •   20:37
Bacău: Bărbat arestat după ce a produs explozia unei butelii de aragaz în timpul unui conflict cu soţia

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna băcăuană Sascut a fost reţinut marţi de poliţişti după ce dăduse foc, în propria locuinţă, unei butelii de aragaz care a explodat.

Nu s-au înregistrat victime omeneşti, ci doar distrugeri materiale.

"A fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere", a declarat inspector principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la IPJ Bacău.

Potrivit acestuia, bărbatul, "după ce şi-a ameninţat soţia, a distrus mai multe bunuri prin incendierea voluntară a unei butelii de aragaz, care a explodat".

Bărbatul mai fusese reclamat pentru violenţele sale şi de alte persoane din Sascut, după ce, "pe fondul unor conflicte mai vechi, a pătruns, luna trecută, fără drept în locuinţele a doi vecini şi, având în mâna un topor, i-a ameninţat pe aceştia", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

×
Subiecte în articol: butelie explozie