x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bacul a întârziat aproape două ore în mai multe centre din ţară

Bacul a întârziat aproape două ore în mai multe centre din ţară

01 Iul 2009   •   00:00

Cea de-a cincea probă a examenului de Bacalaureat a întârziat aproape două ore în mai multe centre din ţară din cauza unor probleme la server, a declarat Ministerul Educaţiei.



"Până la ora 11:30 am fost informaţi că există cinci centre unde au fost întârzieri", a declarat agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvât al Ministerului Educaţiei, Robert Lorentz.

Proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării din cadrul examenului de Bacalaureat a început, miercuri, la Cluj, cu peste două ore întârziere din cauza unei nereguli la descărcarea subiectelor. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, Anca Radu, a declarat pentru MEDIAFAX că problema a apărut din cauză că centrele de Bacalaureat nu au primit parola pentru descărcarea subiectelor.

Şi la Bucureşti au existat întârzieri de aproape două ore. "Parolele pentru subiectele de miercuri au ajuns cu o întârziere de aproape o oră şi jumătate ­ două ore. În aceste condiţii, examenul a început mai târziu, fiind utilizat subiectul extras de dimineaţă", a precizat Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

×
Subiecte în articol: scoala