x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Badea şi Ciutacu s-au căţărat pe pereţi alături de românii care vor să cucerească Everestul

Badea şi Ciutacu s-au căţărat pe pereţi alături de românii care vor să cucerească Everestul

14 Mar 2013   •   15:19
Badea şi Ciutacu s-au căţărat pe pereţi alături de românii care vor să cucerească Everestul

Mircea Badea şi Victor Ciutacu s-au antrenat miercuri seară alături de echipa care vrea să cucerească Everestul. Evenimentul a avut loc în sala de sport a Şcolii Generale nr. 19, din Bucureşti - singura şcoală cu o sală de educaţie fizică dotată cu panouri de escaladă.

Mircea Badea a vorbit în ediția de miercuri seară a emisiunii "În gura presei" despre antrenamentul de cățărări al echipei care va escalada Everestul, la care a fost invitat alături de Victor Ciutacu.

"Foarte tari ăștia patru. Foarte tari!(...) Este foarte periculoasă expediția pe Himalaya. Ei sunt meseriași (...). Eu, de nervi, am făcut niște tracțiuni pentru că m-am urcat, dar mai sus eram pe scăunelul de la baie. Tracțiunile mi-au ieșit",  a spus Badea.

"Uite cât de sus m-am urcat. Până la genunchiul lui Ciutacu. Altfel eram încordat, eram pe smardoială. Să mă urc mai sus! Băi, spune-mi totuși că nu mă asigura Ciutacu. Ciutacu e ăla care mă asigura? Eu acu' văd. Doamne Dumnezeule mare! N-am știut, că nu mă mai urcam", a mai spus realizatorul.

Victor Ciutacu şi Badea susţin expediţia Everest 2013, care va începe în aprilie. România vrea să ajungă din nou pe Himalaya la zece ani de la prima expediţie integral românească spre cel mai înalt vârf din lume.

Donaţiile se pot face atât prin transfer direct cât şi prin paypal, aici



×
Subiecte în articol: ciutacu badea catarari cucerire everest 2013