x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat arestat pentru furt, la scurt timp după ce a cumpărat o insulă cu 8 milioane de dolari

Bărbat arestat pentru furt, la scurt timp după ce a cumpărat o insulă cu 8 milioane de dolari

09 Apr 2019   •   22:10
Bărbat arestat pentru furt, la scurt timp după ce a cumpărat o insulă cu 8 milioane de dolari

Un bărbat din Florida a fost arestat sâmbătă pentru furturi dintr-un supermarket, la scurt timp după ce a cumpărat o insulă privată, cu mai multe milioane de dolari, informează BBC marţi.

Andrew Lippi, de 59 de ani, este acuzat că a furat bunuri în valoare de circa 300 de dolari dintr-un magazin Kmart, a raportat Departamentul de Poliţie din Key West, potrivit căruia în perioada 30 martie - 4 aprilie, bărbatul a cumpărat mai multe articole, le-a înlocuit cu altele mai ieftine, pe care le-a returnat apoi în ambalajul celor cumpărate, solicitând banii înapoi.

Săptămâna trecută însă, Lippi a ajunsese pe prima pagină a ziarelor după ce cumpărase Insula Thompson din Key West pentru suma de 8 milioane de dolari.

Bărbatul a negat acuzaţiile şi a dat vina pe o "dispută comercială".

Lippi a furat mai multe obiecte, printre care mai multe becuri LED şi un filtru de cafea Hamilton Beach, în valoare de 55 de dolari, pe care ulterior l-a înlocuit apoi cu un filtru mai vechi, cu care s-a întors la magazin, cerând o rambursare completă.

În prezent, bărbatul a fost eliberat, însă urmează să apară în faţa instanţei pe 18 aprilie, a informat ABC News.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: florida insula furt