x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat înjunghiat cu un pix, în arestul IPJ Constanţa

Bărbat înjunghiat cu un pix, în arestul IPJ Constanţa

de Mediafax    |    23 Dec 2011   •   13:05
Bărbat înjunghiat cu un pix, în arestul IPJ Constanţa

Un barbat acuzat de tentativa de omor, cunoscut ca facand parte din clanul Raim, a fost ranit cu un pix in arestul IPJ Constanta de catre un coleg de celula extradat din Marea Britanie pentru omor deosebit de grav si suspectat ca in urma cu un an a ucis un batran, intr-un imobil din Constanta.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, in urma unui conflict spontan, izbucnit, in cursul noptii de joi spre vineri, in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Constanta, un tanar de 27 ani, din Calarasi, a ranit cu un pix din plastic, la fata, un barbat de 33 ani, din Mangalia.

Politistii spun ca tanarul avea pixul fara sa incalce prevederile legale care reglementeaza executarea masurilor privative de libertate. Politistii s-au sesizat din oficiu in acest caz, fiind declansata o ancheta interna. In cauza este implicat si Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, urmand ca incadrarea juridica a faptei sa fie dispusa de catre procurori in functie de actele medico-legale.

In urma incidentului, barbatul agresat a fost dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde i s-au acordat ingrijiri medicale, dar a refuzat internarea.

Agresorul se afla in arestul IPJ Constanta dupa ce a fost extradat din Marea Britanie la sfarsitul anului trecut, fiind acuzat de omor si talharie. De asemenea, el este principalul suspect intr-un caz de omor, comis in mai 2010, intr-un imobil din cartierul constantean Faleza Nord, cand victima a fost un batran de 72 de ani, despre care se stia ca era homosexual.

Victima sa, cunoscuta ca facand parte din clanul Raim din Mangalia, este acuzata, printre altele, de violare de domiciliu si tentativa de omor dupa ce, in luna octombrie a acestui an, a lovit in cap, cu o bata, un copil de 12 ani, in timpul unei reglari de conturi cu un grup rival.

Clanul Raim a atras cu adevarat atentia in luna mai a acestui an, cand unul dintre liderii gruparii, Iuzeir Raim, in varsta de 45 de ani, a fost injunghiat intr-o discoteca din statiunea Olimp, fapt care a dus apoi la o serie de reglari de conturi, precum batai pe plaja, pe strazi sau in baruri si discoteci.

×