x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care a incendiat o fată în Mehedinți a murit la spital

Bărbatul care a incendiat o fată în Mehedinți a murit la spital

30 Iun 2020   •   08:04
Bărbatul care a incendiat o fată în Mehedinți a murit la spital

Criminalul din Mehedinti, cel care a incendiat o tânără de 17 ani, a murit luni seară la spital. El era internat după ce, acum câteva zile, a încercat să se sinucidă în arestul poliției, potrivit Antena 3

El ar fi încercat în închisoare să-și ia viața. S-ar fi spânzurat cu ajutorul unui tricou, însă a fost găsit la timp de autorități și dus de urgență la spital. 

El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanță și adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără șanse practice de a supraviețui.  Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am așteptat  să prindă dimineața. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat Radu Iman, manager spital Mehedinți.

Tanara de 17 ani careia i-a dat foc este in stare grava la spital iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de surpravietuire a fetei.

Ion Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, fiind condamnat pentru cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi.

×
Subiecte în articol: Ion Turnagiu