x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul din Gorj, confirmat cu coronavirus, se simte în continuare bine

Bărbatul din Gorj, confirmat cu coronavirus, se simte în continuare bine

28 Feb 2020   •   12:01
Bărbatul din Gorj, confirmat cu coronavirus, se simte în continuare bine

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, că tânărul din Gorj, la care a fost confirmată infecția cu noul coronavirus și care este internat la Institutul Matei Balș, se simte bine și nu are, în continuare, simptome specifice îmbolnăvirii.

Starea tânărului din judeţul Gorj, depistat pozitiv cu virusul Covid-19 şi aflat în carantină la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, este bună.

În continuare, bărbatul nu are simptome caracteristice infectării cu acest virus.

„Bărbatul este monitorizat permanent, supravegheat medical şi izolat total faţă de restul pacienţilor din unitatea medicală”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Tânărul din Gorj, primul român infectat cu noul coronavirus, a ajuns, joi dimineața, la Institutul Matei Balș din Capitală. Acesta a fost transportat din Gorj de un echipaj SMURD.

Autoritățile au anunțat miercuri seara că primul pacient diagnosticat cu noul coronavirus în România este un bărbat dintr-o comună din Gorj.

„În urma testării făcute persoanelor din județul Gorj care au întrat în legătură cu cetățeanul italian din Rimini am descoperit primul caz de infectare cu coronavirus. Este vorba de o persoană total asimptomatică”, a spus Victor Costache, ministrul Sănătății.

Mediafax

×
Subiecte în articol: bărbat coronavirus