x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul din Vrancea care și-a violat fiica minoră timp de doi ani a fost arestat

Bărbatul din Vrancea care și-a violat fiica minoră timp de doi ani a fost arestat

23 Aug 2019   •   19:00
Bărbatul din Vrancea care și-a violat fiica minoră timp de doi ani a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Gugeşti, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minoră, pe parcursul a doi ani, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

 Potrivit procurorilor, bărbatul a profitat de autoritatea părintească şi de imposibilitatea copilei de a-şi exprima voinţa ori de a se apăra.

 „În data de 20.08.2019 Judecătoria Focşani a fost sesizată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă a inculpatului Covaci Viorel, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Propunerea a fost admisă, instanţa dispunând emiterea mandatului de arestare pentru 30 de zile. Din materialul probator administrat până în acest moment în cauză, s-a reţinut că în perioada 2016 - 2018, la diferite interval de timp, profitând de autoritatea părintească exercitată asupra fiicei sale biologice, în prezent în vârstă de 14 ani şi trei luni, în ocrotirea căruia se află, dar şi prin imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa ori de a se apăra, a întreţinut prin constrângere un număr de patru raporturi sexuale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, procurorul Angela Van.

Citește întreaga știre pe site-ul Antena 3.

×
Subiecte în articol: vrancea