x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul suspectat că a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani a fost reţinut pentru 29 de zile.

Bărbatul suspectat că a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani a fost reţinut pentru 29 de zile.

20 Iun 2011   •   06:22
Bărbatul suspectat că a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani a fost reţinut pentru 29 de zile.

Barbatul suspectat ca a violat si a strangulat o fetita in varsta de zece ani, al carei trup a fost gasit in zona localitatii Jimbolia, judetul Timis, a fost arestat preventiv si a primit mandat pentru 29 de zile.

O fetita de 10 ani care disparuse zilele trecute de acasa a fost descoperita fara suflare, duminica dimineata, intr-un canal de pe raza localitatii Jimbolia. Minora a fost agresata sexual si apoi omorata. Zeci de politisti o cautau pe fetita inca de sambata, in speranta ca o vor descoperi in viata. Copilul era din localitatea Comlosu Mare si se afla in vizita la bunici la Jimbolia.

Politistii au rascolit tot orasul in cautarea micutei care a plecat vineri de la bunici si nu s-a mai intors. Trupul copilei a fost gasit sambata dimineata, intr-un canal din Jimbolia.

Potrivit anchetatorilor, fetita de 10 ani a fost vazuta ultima oara in compania unui barbat care o ducea pe bicicleta. Micuta a fost violata si apoi ucisa. In aceasta dimineata, a fost retinut principalul suspect care a fost dus pentru audieri la sediul Politiei Jimbolia – Gearmaty Andrei, 40 ani. Din primele informatii, acesta ar fi recunoscut comiterea faptei si a motivat uciderea micutei prin faptul ca s-a speriat cand a vazut sangele in momentul deflorarii.Individul a recunoscut faptul ca a omorat-o pe copila.

'Din verificarile efectuate s-a stabilit ca L. M. E. a fost vazuta ultima data in compania lui G. Andrei, de 40 de ani, din aceeasi localitate. (…) Politistii l-au depistat si retinut pe G. Andrei, care, fiind intrebat daca cunoaste faptul ca minora a plecat de la domiciliu si ultima data a fost vazuta in compania sa, acesta a recunoscut ca a omorat-o fara sa isi justifice gestul. Cadavrul minorei a fost gasit intr-un canal de pe raza localitatii Jimbolia. In continuare se efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs evenimentul', au aratat reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis. (Mircea Opris)

×