x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu a invitat un rapsod moldovean să cânte la botezul nepoatei. Cine este Ricky Ardezianu (VIDEO)

Băsescu a invitat un rapsod moldovean să cânte la botezul nepoatei. Cine este Ricky Ardezianu (VIDEO)

17 Iul 2013   •   21:48
Băsescu a invitat un rapsod moldovean să cânte la botezul nepoatei. Cine este Ricky Ardezianu (VIDEO)
Sursa foto: EPA/Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu a invitat un cântăreţ moldovean, pe Ricky Ardezianu, să cânte la botezul nepoatei sale, după ce acesta s-a plâns că artiştii din ţara vecină nu sunt suficient apreciaţi şi promovaţi în România.

"Vă invit la botezul nepoatei mele. Discutând în altă paradigmă, nu uitaţi că este Anna Lesko, care este o prezenţă continuă la televiziunile române, Ion şi Doina Aldea Teodorovici erau de dimineaţa până seara pe posturile româneşti, maestrul Botgros are contract, în fiecare weekend are emisiuni de ore întregi. E şi ansamblul de dansuri ţigăneşti de la Chişinău, pe care îl văd pe litoral în fiecare an", a spus Băsescu.

El a adăugat că artiştii din ţara vecină nu au nicio restricţie în România, deoarece vin cu o "muzică dulce, de calitate, care păstrează fibra firii noastre". "Sunteţi sentimentali, ca şi noi, şi sunteţi buni", a mai spus Băsescu.

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, este însărcinată, urmând să nască o fetiţă, iar preşedintele declara luna trecută că botezul ar putea avea loc "undeva prin octombrie".

Ricky Ardezianu, numele de scenă al cântăreţului de muzică pop Iurică Ciubotaru, este Artist al Poporului în Republica Moldova, cantautor, textier şi orchestrator şi, pe pagina sa de Facebook, spune că vorbeşte şi cântă în franceză, italiană, rusă, spaniolă şi engleză.

Cântăreţul se recomandă "un sportiv prin excelenţă", după ce a făcut box, arte marţiale şi deltaplanorism şi mai spune că este laureat al mai multor concursuri şi festivaluri de muzică uşoară din Moldova şi din străinătate. Tot pe pagina sa de Facebook, Ardezianu s-a prezentat ca moderator, "un timp", la emisiunea umoristică "Peştişorul de aur"...

×
Subiecte în articol: basescu cantaret botez eba invitatie