x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu dupa Putin, primeşte Regata velierelor. Care este starea lui de sănătate?

Băsescu dupa Putin, primeşte Regata velierelor. Care este starea lui de sănătate?

de Dan Constantin    |    24 Mai 2014   •   09:53
 Băsescu dupa Putin, primeşte Regata velierelor. Care este starea lui de sănătate?

Festivalul velierelor din Marea Neagră, care se încheie astăzi la Constanţa cu o regată, este principalul eveniment public la care prezenţa lui Băsescu Traian pare să se încadreze în limitele constituţionale. El va acorda o distincţie steagului de luptă al bricului Mircea, sâmbătă, în cadrul unui ceremonii la bordul vasului şcoală al marinei româneşti.

În portul Constanţa au sosit mai multe veliere în turneul tradiţional al acestei competiţii. La trecerea prin Rusia participanţii au fost salutaţi şi de Vladimir Putin, care a urat sosire fără probleme la Constanţa, punctul final al competiţiei.

Băsescu este anunţat că va sosi la ceremonii la ora 13. Atenţia se va concentra asupra stării de sănătate a preşedintelui, după ce în această săptămână a apărut în public într-o stare precară, transpirând abundent, cu pas nesigur şi voce stinsă. La întâlnirea cu vicepreşedintele american Biden, Băsescu a părut remontat dupa un tratament intensiv care l-a pus pe picioare. Mai multe voci au cerut o verificare a stării de sănătate a Preşedintelui României, certificată de un document public.

În aceste condiţii. fotografiile, imaginile televizate şi comportamentul lui Băsescu Traian care va apare în public peste câteva ore devin de mare interes. 

×