x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Basescu, implicat intr-un accident rutier. Seful statului nu a pastrat distanta regulamentara si a tamponat masina din fata

Basescu, implicat intr-un accident rutier. Seful statului nu a pastrat distanta regulamentara si a tamponat masina din fata

13 Apr 2013   •   13:48
Basescu, implicat intr-un accident rutier. Seful statului nu a pastrat distanta regulamentara si a tamponat masina din fata
Presedintele Traian Basescu a fost implicat intr-un accident auto, in zona podului Otopeni. Autoturismul Logan pe care il conducea a tamponat usor din spate o alta masina, iar seful statului a admis ca a fost vina sa.
 
"Domnul presedinte Traian Basescu a avut un accident usor de circulatie, s-a petrecut astazi la pranz, in zona Otopeni. Masina care se afla in fata sa a pus frana brusc, iar presedintele a lovit-o din spate. Nu sunt persoane ranite sau victime, au fost doar afectate masinile", a declarat pentru Mediafax Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al sefului statului.
 
Oprea a precizat ca presedintele a admis ca este responsabil pentru incident, deoarece nu a pastrat distanta regulamentara pentru a putea evita impactul cu autoturismul din fata sa, in momentul in care acesta a franat.
 
"S-a mers pe procedura legala de intelegere amiabila intre soferi, permisa in cazuri de accidente minore", a declarat Oprea, care spune ca masinile nu au fost avariate grav, fiind vorba doar de "zgaraieturi' si "telescoape lovite".
 
De asemenea, intrebat daca la fata locului a ajuns un echipaj de Politie si daca permisul presedintelui Basescu a ramas la acesta sau seful statului a primit penalizare cu puncte, Oprea a precizat ca in caz de intelegere amiabila nu se ajunge pana la aceasta procedura.
 
Purtatorul de cuvant nu a precizat daca in masina presedintelui se mai aflau persoane.
 

×
Subiecte în articol: basescu accident tamponare