x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu pe reţelele de socializare

Băsescu pe reţelele de socializare

de Paul Rogojinaru    |    17 Ian 2012   •   21:00
Băsescu pe reţelele de socializare

O data cu inceperea protestelor de strada din ultimele cinci zile, sustinatorii lui Traian Basescu se agita sa initieze pe reteaua de socializare Facebook o campanie de sustinere a presedintelui. Formularea lui Baconschi 'mahalaua violenta si inepta incolonata' pare sa fie unul dintre mesajele care ar trebui sa atraga simpatia vizitatorilor pentru seful statului.

Poza care deschide pagina infatiseaza un Traian Basescu saltaret invartindu-si, ca la hora, sotia extaziata de strangerea virila a degetelor primului om in stat. In pagina intitulata: 'Alaturi de Presedintele Nostru', autorul acesteia se cazneste sa fie convingator facand referire la o Romanie vrednica, muncitoare si insetata de viitor, in opozitie cu 'mahalaua violenta si inepta in­colonata, ca minerii odinioara, in spatele moste­nitorilor Securitatii'.

La final, nu lipseste legitima curiozitate si inflacaratul indemn: 'Tu de partea cui esti? Sustine-ti Presedintele!'. Desi la capitolul informatii apare cerinta ca: 'Toti cei care il sustin pe presedinte sa dea LIKE', multe opinii sunt criti­ce, cu mesaje dure antiprezidentiale. In replica, guerilla antibasescu posteaza si ea, in draci, pe retelele de socializare. Ultima creatie se intituleaza: 'Revolutia antiBasescu 2012' si abunda in trucaje foto cu Traian Basescu impreuna cu Elena Udrea si linkuri critice la adresa puterii. (Paul Rogojinaru)

×
Subiecte în articol: observator