x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu petrece cu PDL la Vila Lac 1. Mâine, preşedintele împlineşte 60 de ani

Băsescu petrece cu PDL la Vila Lac 1. Mâine, preşedintele împlineşte 60 de ani

de Departamentul Online    |    03 Noi 2011   •   09:16
Băsescu petrece cu PDL la Vila Lac 1. Mâine, preşedintele împlineşte 60 de ani

Presedintele Traian Basescu isi sarbatoreste ziua in avans. Pentru ca maine implineste 60 de ani, Basescu a considerat de "bun simt" sa-i invite pe democrat-liberali la un pahar de vin, la Vila Lac 1. "Buni, rai, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", a spus Basescu.

UPDATE - La sosirea la Vila Lac, Basescu a declarat ca de ziua sa de nastere isi doreste "liniste". Legat de intalnirea cu parlamentarii PDL, presedintele a spus ca nu va fi discutata nicio tema politica. "Nu e nicio intalnire politica, este joi, iar maine (vineri - n.r.) parlamentarii pleaca, sunt acasa si am considerat de bun simt ca la implinirea a 60 de ani sa bem impreuna un pahar de vin, ca buni, rai, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", a spus Traian Basescu.

Si daca este zi de nastere sunt si cadouri. Primul cadou a venit de la reprezentantii minoritatii romanesti de pe Valea Timocului care i-au daruit presedintelui o caciula traditionala de lana. "Caciula era cu atat mai necesara cu cat nici nu am par prea mult", a spus seful statului.

Acum cateva zile, Elena Udrea avea si ea pregatit un cadou pentru presedinte: "Un buget rezonabil, cu un deficit redus, asa cum isi doreste presedintele".

Mircea Toader, liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, a spus ca parlamentarii partidului i-au pregatit un cadou surpriza presedintelui de ziua sa de nastere. "O sa vedeti, o sa spunem dupa. Nu pot sa spun inainte, pentru ca nu mai este surpriza. Daca dumneavoastra spuneti ce cadou avem de gand sa dam noi, nu mai are farmec", a spus Toader.

Cadoul lui Ponta de ziua lui Basescu: Nimic

Victor Ponta spune ca nu are ce sa-i ureze adversarului sau politic. Explicatia: nici seful statului nu i-a urat nimic de ziua sa. "Ceea ce mi-a urat si dansul mie. Adica, nimic!", a declarat presedintele PSD.

×