x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu spune c-ar fi aflat despre Peştera de pe internet, însă comuna nu are un website oficial

Băsescu spune c-ar fi aflat despre Peştera de pe internet, însă comuna nu are un website oficial

11 Mai 2013   •   18:32
Băsescu spune c-ar fi aflat despre Peştera de pe internet, însă comuna nu are un website oficial

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că a onorat invitaţia de a participa la serbarea câmpenească prilejuită de Ziua comunei Peştera pentru că este o localitate din Dobrogea despre care a aflat că se autofinanţează. 'De ce am vrut să vin? Pentru că este în Dobrogea şi, în al doilea rând, am intrat pe Internet şi am văzut că este o comună autofinanţată, ceea ce la momentul ăsta poate fi o lecţie pentru foarte mulţi primari, dar şi pentru cei care fac reorganizarea administrativă. (...) Ei s-au uitat la faptul că reorganizarea administrativă trebuie să se lase cu numiri de guvernatori, în loc să se uite cum sunt comunele, să vadă câte sunt nefinanţate aşa cum sunt acum, să pornească de la unitatea de bază care este comuna, dacă se poate sau nu autofinanţa. Or, Peştera este un exemplu....', a afirmat şeful statului, după ce a vizitat sediul Primăriei Peştera şi a discutat cu primarul Valentin Vrabie despre situaţia comunei. Referitor la faptul că edilul comunei nu aparţine niciunei formaţiuni politice, Traian Băsescu a spus că independenţa este cea mai bună în politică. 'Par a mă convinge tot mai mult că cea mai bună în politică e independenţa. Şi eu am devenit independent de câteva luni', a menţionat preşedintele ţării.

Conform informatiilor rezultate dintr-o simpla cautare in principalele motoare de cautare, comuna Peştera nu are un website oficial, iar informatiile disponibile sunt extrem de putine si dezbat mai mult asezarea geografica si activitatile populatiei, recte agricultura si cresterea animalelor.

×