x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci persoane, între care doi copii, au fost arse cu ulei încins după un scandal produs în Capitală

Cinci persoane, între care doi copii, au fost arse cu ulei încins după un scandal produs în Capitală

06 Aug 2013   •   15:26
Cinci persoane, între care doi copii, au fost arse cu ulei încins după un scandal produs în Capitală
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Cinci persoane, între care doi copii, au ajuns la spital, marţi, în urma unui conflict izbucnit în curtea unei case din sectorul 4 al Capitalei, după ce au fost arse cu ulei încins, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei, informează mediafax.ro.

Potrivit surselor citate, la ora 12.58, la numărul de urgenţă 112 s-a primit un apel prin care s-a semnalat că într-o curte de pe strada Obolului este bătut un bărbat.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au constatat însă că, în afara bărbatului lovit, în curte erau alte cinci persoane care fuseseră arse cu ulei încins şi care aveau nevoie urgentă de intervenţia medicilor.

Conform poliţiştilor, în imobilul respectiv locuiesc mai multe persoane care, la ora incidentului, se aflau în curte. Din primele cercetări reiese că, la scurt timp după ce un bărbat a fost agresat, o adolescentă în vârstă de 17 ani a intrat în casă şi a observat, pe aragaz, o tigaie cu ulei care luase foc. Aceasta a luat tigaia şi ar fi aruncat-o în curte, la întâmplare. Uleiul încins a rănit cinci persoane, printre care s-a numărat inclusiv tânăra de 17 ani.

În urma incidentelor, au fost transportate la mai multe spital şase persoane, respectiv bărbatul bătut şi alte cinci cu arsuri.

Alţi doi bărbaţi care, spun anchetatorii, păreau să aibă urme de lovituri, au refuzat internarea.

Cei doi copii arşi, între care unul de un an, au fost transportaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu", au precizat reprezentanţii SMURD.

Două femei au ajuns la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, cu arsuri pe 16 la sută, respectiv 24 la sută din corp, a declarat Adrian Stănculea, medic specialist ATI.

A cincea persoană arsă, o femeie de 29 ani, a fost transportată la Spitalul "Bagdasar-Arseni", cu arsuri la picioare, mâini şi torace. Ea a refuzat însă internarea şi a plecat la copiii internaţi la "Grigore Alexandrescu".

Bărbatul bătut, în vârstă de 53 de ani, are un traumatism hemitorace şi a fost dus la Spitalul "Sf. Ioan". 

×
Subiecte în articol: scandal arsuri