x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Batalia pentru 5 milioane de dolari

Batalia pentru 5 milioane de dolari

14 Feb 2004   •   00:00

Duminica mult asteptata se apropie usor, usor si milioane de romani isi incearca din nou norocul la "6 din 49", fiecare cu speranta ca va inhata potul cel mare.

In joc, la prima categorie, se afla aproximativ 155 de miliarde de lei, adica putin sub 5 milioane de dolari. "Pentru categoria I, fiecare castig va include un apartament si un autoturism BMW, iar pentru categoria a II-a va fi pus la bataie si cate un autoturism Dacia Solenza plus diferenta in bani, in functie de numarul de castigatori", ne-a declarat Adrian Albu, director in cadrul Loteriei Romane.

Record absolut in istoria
Loteriei Romane Reportul de 5 milioane de dolari reprezinta un record absolut in istoria Loteriei Romane si s-a adunat doar de la inceputul anului. Atunci, la primul concurs din ianuarie, fondul de la prima categorie a fost suplimentat cu 30 de miliarde de lei, valoare care a reprezentat un imbold pentru cei dornici de un castig rapid. Si, pentru ca nimeni nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, banii s-au strans uimitor, chiar cu viteza unui milion de dolari pe saptamana, asa cum s-a intamplat in ultima perioada.

Reportul-record, valabil inca trei duminici
Doar trei saptamani mai putem spera la marele pot aflat in joc la categoria I, adica la concursul de maine si la cele din 22 si 29 februarie. Daca nici in ultima zi a acestei luni nu va exista vreun norocos care sa joace pe o varianta toate cele sase numere extrase, suma reportata va fi distribuita in mod egal la categoria a II-a si a III-a pentru tragerea din 7 martie. * Este de asteptat ca atunci reportul sa ajunga la 200 de miliarde de lei, ceea ce inseamna ca 100 de miliarde sa fie trimise la categoria a II-a, iar restul la a III-a. ** Cel care va castiga la tragerea din 7 martie, la categoria I, va lua cel putin 1 milion de dolari, potrivit calculelor celor de la Loteria Romana. (Dana Purgaru)

×
Subiecte în articol: observator