x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bebeluş născut cu malformaţii, la maternitatea Giuleşti! Colegiul Medicilor are o reacţie șocantă

Bebeluş născut cu malformaţii, la maternitatea Giuleşti! Colegiul Medicilor are o reacţie șocantă

10 Ian 2016   •   14:54
Bebeluş născut cu malformaţii, la maternitatea Giuleşti! Colegiul Medicilor are o reacţie șocantă

Caz dramatic, la Maternitatea Giulești! Un băiețel a venit pe lume cu inima pe partea dreaptă şi cu malformaţii la cap, deşi sarcina a fost monitorizată până-n ultima lună!

Ba mai mult, mama copilului susţine că şi-a făcut toate analizele la timp, chiar la clinica privată unde lucrează medicul ei. Şi toate au ieşit bine.

Cinci ani de zile au făcut eforturi cei doi pentru a avea un copil. După ce Antena 3 a difuzat materialul, conducerea maternităţii Giuleşti a refuzat să ofere informaţii despre acest caz. Ba mai mult, când oamenii au mers, în această dimineaţă, să îşi vadă copilul, nu li s-a permis acest lucru. Oamenii vor să meargă acum la autorităţi şi să afle ce s-a întâmplat cu copilul lor. 
 
Colegiul Medicilor are o reactie mai mult decat suprinzatoare în cazul bebeluşului născut cu malformaţii, la maternitatea Giuleşti. 

Preşedintele acestei instituţii a declarat in direct la Antena 3 ca peste tot în lume se nasc copii cu malformatii şi că nu inseamnă neapărat că este vina medicului. 
 
Preşedintele Colegiului, Gheorghe Borcean, susţine că momentan nu a primit nicio plangere de la familia copilului, dar ca imediat ce asta se va intampla, cazul va fi analizat.

"Este un caz grav de malpraxis, avand in vedere ca mama a facut toate ecografiile in sarcina, iar medicul nu i-a spus ca ar exista vreo problema cu copilul", a declarat Vasile Barbu, preşedintele Asociatei Naţionale pentru Protecţia Pacientilor din Romania, care le cere părinților să îşi caute dreptatea în instanţă.






















×