x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bercea Mondial a leşinat în timpul procesului

Bercea Mondial a leşinat în timpul procesului

21 Noi 2011   •   11:17
Bercea Mondial a leşinat în timpul procesului

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a lesinat, astazi, in sala de judecata, la Tribunalul Olt, dupa ce cererea sa privind recuzarea judecatoarei a fost respinsa.

Potrivit dispecerului de la Serviciul de Ambulanta Slatina, solicitarea s-a facut la numarul unic de urgenta 112, iar un echipaj s-a deplasat la Tribunalul Olt. Acesta a mai spus ca "pacientul era in stare lipotimica si ca i s-au acordat primele ingrijiri medicale, insa nu a fost nevoie sa fie transportat la spital".

Bercea Mondial a fost arestat preventiv in 20 februarie dupa ce, pe 17 februarie, si-ar fi injunghiat un nepot. El a parasit localitatea de domiciliu dupa comiterea agresiunii, motiv pentru care a fost pus sub urmarire, fiind depistat in seara zilei de 19 februarie, in Capitala.

Sandu Anghel a fost trimis in judecata alaturi de sotia si unul dintre fii sai. Inainte sa fie prins, Bercea Mondial a fost interceptat cand le spunea sotiei sale si altor apropiati cum sa ia legatura cu martorii la incidentul in care si-a injunghiat un nepot si sa le spuna sa dea declaratii favorabile lui, potrivit rechizitoriului transmis instantei. Pentru sustragerea de la raspundere penala, prin intermediul sotiei si fiului sa Florin, Bercea l-a determinat pe un al fiu al sau, minor, sa ia asupra sa fapta si sa declare ca el a fost cel care a injunghiat victima, cu un briceag.

La termenul din 10 noiembrie, magistratii Tribunalului Olt au decis sa amane sentinta in procesul in care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este acuzat de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice, termenul acordat fiind 21 noiembrie.

Printre motivele acordarii unui nou termen a fost si imposibilitatea audierii a lui Ionut Anghel, zis Mercedes, deoarece este minor si trebuie audiat in prezenta unuia dintre parinti. Tatal lui Ionut Anghel, Gheorghe Anghel, a absentat la termenul din 10 noiembrie, motivand ca este bolnav.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a protestat in fata judecatorilor pe motiv ca sentinta poate fi data si in absenta reprezentantului legal al nepotului sau. "Chiar daca e tac-so aci, ce face? E clar ca a fost mincinos. Ma simt nevinovat", a declarat atunci Bercea.


×
Subiecte în articol: bercea mondial