x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bestia care a mutilat un căţel, tăindu-i lăbuţele, acum a omorat un om

Bestia care a mutilat un căţel, tăindu-i lăbuţele, acum a omorat un om

12 Feb 2011   •   17:38
Bestia care a mutilat un căţel, tăindu-i lăbuţele, acum a omorat un om
151606-.jpg

Un adolescent de 15 ani a omorât în bătaie un bărbat din localitatea argeşeană Podu Dâmboviţei, pecare l-a lovit cu un vătrai şi cu un par. Băiatul, care a mai fost cercetat pentru agresiune, după ce a tăiat picioarele unui câine, recunoscându-şi fapta şi spunând că nu o regretă.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Argeş, victima este un bărbat de 67 de ani, care în ultima perioadă locuia fără forme legale la Rucăr.

Conform anchetatorilor, vineri seară adolescentul şi bărbatul de 67 de ani au băut în casa bunicii băiatului, iar la un moment dat între cei doi a apărut un conflict cauzat, conform declaraţiilor adolescentului, de faptul că victima ar fi încercat să îl agreseze sexual.

"Băiatul l-a lovit pe băiat cu un vătrai în cap şi peste corp, iar ulterior conflictul a continuat în curtea casei bunicii adolescentului, unde acesta l-a lovit pe bărbat cu o coadă de mătură. Bărbatul a murit în curtea casei, iar adolescentul a mers să se culce. Dimineaţă, trupul neînsfleţit al victimei a fost găsit în curte de un vecin care a sunat la 112", a declarat procurorul Ion Anghelescu de la Parchetul Tribunalului Argeş.

Băiatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi a relatat împrejurările în care a comis crima, spunând că nu are remuşcări.

În prezent, băiatul este audiat de către procuror la postul de poliţie din comuna argeşeană Rucăr, iar dacă va fi găsit vinovat de omor calificat riscă închisoarea între 15 şi 25 de ani, urmând să i se aplice jumătate din pedeapsă, în condiţiile în care este minor.

Părinţii adolescentului sunt divorţaţi, acesta fiind crescut de câţiva ani de către bunică. Vecinii băiatului spun că în aprilie anul trecut acesta a mutilat un câine pentru că bietul animal mâncase o găină. Răzbunător peste măsură, puştiul a pus mâna pe topor şi i-a tăiat lăbuţele din faţă şi coada. Cruzimea puştiului i-a şocat până şi pe medicii veterinari. Băiatul de 14 ani a mai chinuit şi alţi câini. Pe unii i-a înecat, pe ceilalţi a încercat să îi spânzure. Proprietara animalului a reclamat cazul la poliţie, iar în urma anchetei băiatul a primit o amendă administrativă.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional

×
Subiecte în articol: argeş bestie catel omoara bataie