x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bilanţul IADULUI ALB din România: 13 morți în ultimele trei zile, din cauza viscolului și a zăpezii

Bilanţul IADULUI ALB din România: 13 morți în ultimele trei zile, din cauza viscolului și a zăpezii

27 Ian 2014   •   09:16
Bilanţul IADULUI ALB din România: 13 morți în ultimele trei zile, din cauza viscolului și a zăpezii

Viscolul şi zăpada abundentă din ultimele trei zile au făcute deja zeci de victime în Capitală şi în ţară. Prima victima a fost chiar un angajat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a murit, sâmbătă, în timpul intervenţiei pentru deszăpezire, în judeţul Olt. Angajatul companiei avea 52 de ani şi era din Slatina.

Un alt bărbat a murit în Bucureşti, după ce a căzut pe firele de curent electric ale CFR. Incidentul s-a produs pe pasarela care face legătura între Colentina şi Pantelimon, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Tot în Bucureşti, două femei, cu vârste de 60, respectiv 90 de ani, au murit intoxicate cu monoxid de carbon, într-un imobil de pe strada Căiuş.

Autorităţile din Capitală au raportat, de asemenea, că au găsit un om al străzii decedat din cauza frigului.

În Ilfov, un şofer de camion, angajat al unui subcontractor Enel, a murit în comuna Copăceni unde livra materiale pentru o reparaţie, el suferind probabil un infract miocardic.

Un om al străzii a fost găsit mort în Iaşi, sub un pasaj de la Hala Centrală, învelit cu o pătură, medicii ajunşi la faţa locului neputând determina cu exactitate cauza morţii, şi anume dacă se instalase sau nu şocul hipotermic.

În Vaslui, ninsorile abundente au făcut două victime. Sâmbătă, o femeie de 56 de ani a murit pe câmp, încercând să ajungă acasă prin viscol, iar duminică dimineată, un bărbat de 44 de ani din Ciortolom, Tutova, a fost găsit îngheţat lângă gardul unui magazin din sat.

 

×