x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ana Birchall: Moartea Ramonei Bulcu este o veste tragică

Ana Birchall: Moartea Ramonei Bulcu este o veste tragică

26 Apr 2019   •   14:53
Ana Birchall: Moartea Ramonei Bulcu este o veste tragică

Moartea Ramonei Daniela Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, este "o veste tragică", afirmă ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, vicepremier, pe pagina sa de Facebook.

"Adresez cele mai sincere condoleanţe familiei sale, care se află acum într-un moment de grea încercare. Totodată, asigurăm familia de întreg sprijinul nostru! Dumnezeu să o ierte, iar familiei şi rudelor îndurerate să le dăruiască alinare şi întărire sufletească!", adaugă Birchall.

Fostul procuror şef al Biroului de Informare şi Relaţii publice din cadrul Parchetului General, Ramona Bulcu, a decedat, vineri, după ce s-a aruncat de la aproximativ 20 de metri din sediul instituţiei.

Poliţia a anunţat că prin apel 112 s-a anunţat că o femeie s-a precipitat de la mare înălţime din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La faţa locului s-a deplasat Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi un procuror criminalist pentru a declanşa cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ana birchall