x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bistriţa. S-a dus la mormântul tatălui şi a avut un şoc. Ce făcuse un gropar din crucea mortului

Bistriţa. S-a dus la mormântul tatălui şi a avut un şoc. Ce făcuse un gropar din crucea mortului

02 Iul 2014   •   14:30
Bistriţa. S-a dus la mormântul tatălui şi a avut un şoc. Ce făcuse un gropar din crucea mortului
Sursa foto: Bistriţa. S-a dus la mormântul tatălui şi a avut un şoc. Ce făcuse un gropar din crucea mortului

O femeie din Bistriţa s-a dus la mormântul tatălui său, ca să-i pună flori pe mormânt. Ajungând la locul de veci, femeia a observat lipsa crucii de pe mormânt. Uitându-se prin preajmă, a observat că un gropar lucra la un mormant, câţiva metri mai departe. Ducându-se să-l întrebe dacă a văzut pe cineva sau daca ştie ceva despre vandalizarea mormântului tatălui său. Nu mică i-a fost mirarea când a observat că scândurile din care era făcut cofrajul de lemn erau chiar crucea tatălui său. Muncitorul folosise crucea pentru că nu-i ajungeau scândurile.

Femeia a rămas şocată pe moment, apoi s-a dus glonţ la Poliţie, însă nu s-a luat vreo măsură, muncitorul fiind doar vertizat să nu mai facă asta pe viitor. "E lipsă de respect în primul rând. Nu este normal să se întâmple aşa ceva. Nu e vorba despre paguba materială, ci despre faptul că am fost ofensaţi. Eu nu îmi doresc să fac rău persoanei care a rupt crucea dar trebuie să înţeleagă că nu e bine să facă aşa ceva. Nu se poate să mai fie astfel de situaţii şi pe viitor şi să nu ia nimeni măsuri", a spus femeia.

Ea a vorbit şi cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române care se ocupă de administrarea cimitirului şi le-a cerut acestora să ia măsuri şi să aibă mai multă grijă de ceea ce se întâmplă în cimitir.

×