x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BLACK FRIDAY 2013. AtelierulTau.ro anunţă reduceri importante la toată gama de scule electrice pentru Black Friday

BLACK FRIDAY 2013. AtelierulTau.ro anunţă reduceri importante la toată gama de scule electrice pentru Black Friday

19 Noi 2013   •   15:00
BLACK FRIDAY 2013. AtelierulTau.ro anunţă reduceri importante la toată gama de scule electrice pentru Black Friday
Sursa foto: BLACK FRIDAY 2013
Black Friday 2013, cea mai importanta perioada de promotie din an, este prezenta, ca in fiecare an, si la AtelierulTau.ro - scule electrice si accesorii. Anul acesta Black Friday incepe la AtelierulTau.ro pe 22 noiembrie, la ora 00:00, potrivit unui comunicat de presa.

Black Friday 2013 – Românii vor “sparge” 40 de milioane de euro pe cumpărăturile de Black Friday

"Ca in fiecare an se organizează Black Friday. Pregatirea evenimentului a inceput acum 6 luni, cand am demarat negocieri cu furnizorii pentru a obtine cele mai bune preturi in aceasta campanie. Am crescut stocurile de 2,5 ori, ne-am marit capacitatea de procesare, ne-am luat oameni noi. Totul ca sa facem promotii unice. De Black Friday vom oferi promotii pe toate cele 3 sectiuni ale site-ului: scule electrice, accesorii si piese de schimb", potrivit reprezentantilor companiei.

BLACK FRIDAY 2013. Agenţiile de recrutare anunţă şi ele reduceri, promoţii sau discounturi de Black Friday

Pentru Black Friday, pe partea de scule electrice vorbim despre 200 de promotii speciale, care ar acoperi toata gama de produse. Magazinul va avea atat produse de mare rulaj, cat si produse de nisa, specializate. Preturile incep de la 1 leu si ajung pana la 7000 de lei. Promotiile ajung pana la 65% din pretul de vanzare normal al produsului. Pentru comenzile de peste 250 de ron, livrarea este gratuita. Magazinul se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: casnici, semi-pro si profesional (industrial).

BLACK FRIDAY 2013. Dealerii auto anunţă reduceri şi super-oferte de Black Friday

De Black Friday, reprezentantii magazinului estimeaza ca cele mai cautate categorii vor fi rotopercutoarele SDS Plus, polizoare unghiulare mici, polizoare unghiulare mari, bormasini cu acumulator (cu si fara percutie), bormasini cu fir (cu si fara percutie). Alte categorii cu reduceri importante: rindele, masini de rindeluit, freze, fierastraie, slefuitoare, debitatoare, demolatoare.

BLACK FRIDAY 2013 - Dorinţele cumpărătorilor români se transformă în reduceri de Black Friday

AtelierulTau.ro se asteapta, de Black Friday, la o crestere de 35 de ori a vanzarilor fata de o zi normala.

BLACK FRIDAY 2013. Ford anunţă reduceri de Black Friday la maşini!

×