x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BLACK FRIDAY 2013. Dealerii auto anunţă reduceri şi super-oferte de Black Friday

BLACK FRIDAY 2013. Dealerii auto anunţă reduceri şi super-oferte de Black Friday

18 Noi 2013   •   12:41
BLACK FRIDAY 2013. Dealerii auto anunţă reduceri şi super-oferte de Black Friday
Sursa foto: BLACK FRIDAY 2013

După anunţul companiei Ford că va aplica oferta de Black Friday la trei dintre modelele sale, mai multe reprezentanţe ale unor dealeri auto din ţară au început să arunce cu oferte, care mai de care mai interesante.

BLACK FRIDAY 2013 - Dorinţele cumpărătorilor români se transformă în reduceri de Black Friday

De fapt o suită de oferte, numai bune pentru clienţii vechi cât şi pentru potenţialii clienţi noi. Reducerile sunt valabile numai de Black Friday şi promoveaza urmatoarele beneficii, valabile o singură zi, între orele 0 şi 24:

BLACK FRIDAY 2013. Ford anunţă reduceri de Black Friday la maşini!

-manoperă gratuită la revizia maşinilor; discount de 10% la factura finală pentru toţi cei care se programează la service pentru orice intervenţie sau verificare ITP, exceptând bineinţeles revizia şi alte servicii aflate în garanţie sau decontate de către compania de asigurare; reduceri semnificative la masinile noi; reduceri la masini second-hand comercializate de catre dealerul auto; reduceri la accesorii pentru maşini: accesorii pentru iarna, jante, anvelope; reduceri la produse conexe, gen machete masini;

BLACK FRIDAY 2013. Ce puteți cumpăra la preț redus de Black Friday
 
Pe lângă aceste reduceri la produse cu preturi, sa le spunem accesibile, iată că au apărut şi ofertele la maşini, care promit un preţ redus de Black Friday. Una dintre aceste companii este Ford, care promite de Black Friday, mai exact între 22 şi 29 noiembrie, oferte de nerefuzat.  Mai exact, Ford ofera un "avantaj special" pentru modele Focus, Fiesta şi B-Max. Oferta poate fi consultată pe site-ul companiei.

BLACK FRIDAY 2013. Lista cu magazinele participante la Black Friday

×