x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BLACK FRIDAY 2013. La ce produse se vor aplica reduceri de Black Friday

BLACK FRIDAY 2013. La ce produse se vor aplica reduceri de Black Friday

15 Noi 2013   •   16:25
BLACK FRIDAY 2013. La ce produse se vor aplica reduceri de Black Friday
Sursa foto: BLACK FRIDAY 2013

Majoritatea magazinelor online care s-au aliniat la Black Friday sunt cu specific IT, fapt care inseamna o multime de produse electronice cu pret redus. Anul acesta se anunta si mai multe oferte de Black Friday 2013, o zi de normalitate pentru reduceri de 50-70%, si uneori chiar mai mult. Deci este foarte important sa stim la ce sa ne asteptam anul acesta, la ce categorii de produse vom vedea in ofertele magazinelor locale (online si offline deopotriva).

BLACK FRIDAY 2013. Ce este Black Friday?

Pe IT, laptop-urile si telefoanele mobile inteligente (smartphone) vor tine capul de lista, insa si tabletele incep sa fie cautate de utilizatorii romani, deci cu siguranta ofertele de Black Friday nu vor ocoli aceasta categorie de produse.

BLACK FRIDAY 2013. 7,4 milioane de români ştiu de Black Friday

Televizoarele LCD si plasmele cu diagonala mare vor face parte din ofertele locale, iar noi mizam chiar pe prezenta modelelor compatibile cu tehnologia 3D in reducerile de Black Friday. Pe partea de produse non-IT, cu siguranta produsele electrocasnice isi vor avea partea leului, combinele frigorifice, aragazele, plitele si hotele electrice facand parte din ofertele de Black Friday. Tot la produsele cu caracter non-IT vom vedea carti, CD-uri cu muzica, si filme DVD si Blu-ray la pret redus.

BLACK FRIDAY 2013. Care este profilul cumpărătorului de ziua reducerilor

Potrivit unui studiu, romanii s-au declarat interesati sa cumpere de Black Friday urmatoarele produse: Electrocasnice mici (39,8%), haine (22,9%), televizoare (15,3%), telefoane mobile (10,6%), încălţăminte (10,2%), laptopuri (10,1%), frigidere (5,5%), tablete (5,2%), maşini de spălat (5,1%), foto, video (4%), îngrijire personală (4%) şi cosmetice (3,9%).

BLACK FRIDAY 2013. Magazinele pregătesc program prelungit, majorări de stocuri şi reduceri de preţuri


×