x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BLACK FRIDAY 2013. Libris.ro a vândut cărţi de peste 1 milion de lei, EduMagazin anunţă oferte atractive de Black Friday

BLACK FRIDAY 2013. Libris.ro a vândut cărţi de peste 1 milion de lei, EduMagazin anunţă oferte atractive de Black Friday

26 Noi 2013   •   12:19
BLACK FRIDAY 2013. Libris.ro a vândut cărţi de peste 1 milion de lei, EduMagazin anunţă oferte atractive de Black Friday
Sursa foto: BLACK FRIDAY 2013

In intervalul de 24 ore alocat de Libris campaniei Black Friday, au fost plasate peste 10.000 de comenzi si s-au comandat peste 50.000 de carti in valoare de peste 1.000.000 lei.

Black Friday 2013: Valorea medie a unei comenzi a crescut la 145 euro

Cel mai mare trafic pe site s-a inregistrat in intervalul orar 00.00 - 02.00, deoarece toata lumea a asteptat miezul noptii pentru a vedea promotiile, iar in intervalul 8.00 10.00 s-a inregistrat cel mai mare numar de comenzi, peste 2.000. Pe tot intervalul campaniei Black Friday 2013, site-ul Libris.ro a functionat in parametrii normali 99% din timp. Surpriza a constat in numarul neasteptat de mare de comenzi plasate de pe tablete si mobil.

BLACK FRIDAY 2013. Vânzări de peste 15 milioane de lei prin Profitshare, de Black Friday

Romanii au cumparat, in general, carti de beletristica, dezvoltare spirituala, dezvoltare personala si carti pentru copii.

Magazinul online EduMagazin, ce ofera produse educationale multimedia, manuale si auxiliare scolare de la cei mai prestigiosi realizatori, alaturi de jocuri educative si materiale informative din domeniul educatiei, pregateste pentru perioada 29 noiembrie - 1 decembrie reduceri substantiale atat la soft-urile educationale, cat si la manualele si auxiliarele scolare.

Din categoria lectiilor multimedia puteti gasi:

- "EDU Ne pregatim pentru gimnaziu, o enciclopedie interdisciplinara pentru clasa a IV-a, menita sa evalueze cunostintele din ciclul primar si sa starnesca interesul pentru discipline de studiu din clasele V-VIII (mate, romana, istorie, fizica, chimie etc.).

- "EDU O calatorie distractiva, un pachet educațional destinat elevilor din clasa pregătitoare, care vor să-şi verifice, într-un mod plăcut şi relaxant, cunoştințele dobândite de-a lungul anului şcolar.

-"Sa învatam in lumea lui Dino - Matematica si Perspicacitate", este vorba de un dinozaur jucaus ii ajuta pe cei mici sa isi petreaca timpul liber in mod util si placut. Copii de clasele I - IV rezolva alaturi de el exercitii de Matematica si Perspicacitate si isi pot crea portofolii proprii tiparind ceea ce au lucrat.

Pregateste-te de BLACK FRIDAY! Carti la MEGA-reducere. 28 - 29 noiembrie Numai pe shop.jurnalul.ro

×