x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blaga versus Udrea la conducerea PDL: Cum vrea fosta şefă a filialei Bucureşti să schimbe regulile jocului

Blaga versus Udrea la conducerea PDL: Cum vrea fosta şefă a filialei Bucureşti să schimbe regulile jocului

13 Feb 2013   •   10:50
Blaga versus Udrea la conducerea PDL: Cum vrea fosta şefă a filialei Bucureşti să schimbe regulile jocului

Intrarea Elenei Udrea în lupta pentru şefia PDL  dă semnalul începerii ostiltăţilor în rândurile democrat-liberalilor. În paralel cu atragerea unei părţi a filialelor, Udrea încearcă să recupereze pierderea startului în faţa lui Vasile Blaga. Pentru a diminua avantajul de care dispune actualul lider al PDL, tabăra Elenei Udrea cere schimbarea regulilor jocului, astfel încât candidaturile la congres să nu mai fie garantate prin semnături de susţinere.

RTV.NET vă prezintă discuţiile purtate în PDL  şi negocierile care au loc cu două săptămâni înainte de demararea oficială a competiţiei interne.

Primul obiectiv al susţinătorilor Elenei Udrea, dar şi al unei părţi din PDL neutră din punctul de vedere al afilierii faţă de o tabără sau alta, este modificarea statutului intern al PDL. Mai exact, aceştia vor eliminarea prevederii statutare potrivit căreia fiecare moţiune pentru şefia PDL trebuie să fie susţinută de minimum 35 de semnături.

Citeşte şi Băsescu în fustă. Udrea îi dă REPLICA lui Ponta: "A făcut o confuzie. Nu e fustă, este kilt

"Dacă tot avem o competiţie în partid, e bine să fie una deschisă pentru a nu crea adversităţi. PDL trebuie să devină coşmarul lui Victor Ponta, iar pentru asta e nevoie să fie unit. Organizaţiile trebuie să poată decide prin vot ce moţiune să susţină fără a exista interdicţia de a susţine mai multe moţiuni", a precizat pentru RTV.NET Sulfina Barbu.

Vezi care este reacţia susţinătorilor lui Vasile Blaga privind eliminarea listei de susţinători.


×
Subiecte în articol: blaga Elena Udrea conducere PDL