x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc, despre incidentul din Parlament: Sunt vremuri grele, însă nu aceasta este soluţia

Boc, despre incidentul din Parlament: Sunt vremuri grele, însă nu aceasta este soluţia

23 Dec 2010   •   11:30
Boc, despre incidentul din Parlament: Sunt vremuri grele, însă nu aceasta este soluţia

Premierul Emil Boc a declarat, azi, după incidentul produs la Parlament, un apel către "luciditate şi raţionalitate", afirmând că ştie că mulţi români sunt într-o situaţie dificilă, dar că nu este vina exclusivă a cuiva, fiind nevoie de o atitudine echilibrată şi raţională.

Boc s-a arătat direct interesat de starea de sănătate a bărbatului şi a declarat că acest gest a fost un mare şoc atât pentru el cât pentru toţi colegii lui din Parlament.

Cu toate acestea, primul ministru a menţionat că aceasta nu este o soluţie pentru a ieşi din situaţia actuală, acest lucru putând fi făcut doar cu multă luciditate şi raţionalitate.

Un bărbat s-a aruncat intenţionat de la balconul din plenul Parlamentului. Se pare că persoana este un angajat al TVR şi înainte de a se arunca a strigat "Aţi luat mâncarea de la copii!". Acesta are un tricou pe care scrie "Ne-aţi ucis viitorul". În cãdere, bãrbatul a rupt un pupitru.

Bărbatul avea în mână o bilă portocalie cu numărul 13. Accidentul s-a produs cu câteva clipe înainte de discursul premierului Emil Boc. Şedinţa de dezbatere a moţiunii de cenzură a fost întreruptă.


×