x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc la DNA: Nu am cunoştinţă de existenţa vreunei sponsorizări din partea lui Buzăianu pentru PDL

Boc la DNA: Nu am cunoştinţă de existenţa vreunei sponsorizări din partea lui Buzăianu pentru PDL

05 Noi 2015   •   14:41
Boc la DNA: Nu am cunoştinţă de existenţa vreunei sponsorizări din partea lui Buzăianu pentru PDL
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Fostul premier Emil Boc a declarat joi, la ieşirea din sediul DNA, că nu l-a cunoscut şi întâlnit niciodată pe Bogdan Buzăianu şi nici nu are cunoştinţă de existenţa vreunei sponsorizări din partea acestuia pentru PDL.

"Sunt convins că dna Elena Udrea va face precizările necesare. Personal, nu l-am cunoscut, nu l-am întâlnit niciodată pe domnul Buzăianu şi nici nu am cunoştinţă de existenţa vreunei sponsorizări sau intenţii de sponsorizare din partea acestuia pentru PDL", a afirmat Emil Boc, fost preşedinte al PDL, în legătură cu declaraţiile Elenei Udrea potrivit cărora s-ar fi primit bani negri la partid, iar persoane din conducere ar fi ştiut despre acest lucru.

Întrebat dacă s-a ocupat de campania electorală din 2012 a PDL central, Emil Boc a precizat că în acea perioadă a candidat la alegerile locale de la Cluj concentrându-şi activitatea pe acest lucru, în condiţiile în care competiţia era destul de grea.

"Am făcut precizarea că în cazul alegerilor locale fiecare organizaţie judeţeană îşi alcătuieşte bugetul de campanie şi stabileşte strategia concretă în vederea câştigării alegerilor conform celor stabilite în Biroul Permanent Naţional. La nivel judeţean există în copie o funcţionare a partidului pe modelul Biroului Permanent Naţional, cu alte cuvinte fiecare organizaţie judeţeană are propria structură de conducere care stabileşte bugetul de campanie, modalitatea de promovare a partidului sau a candidaţilor", a susţinut primarul municipiului Cluj-Napoca.

×