x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bogdan Oprea: Informaţia privind cele două românce moarte la Hula este falsă

Bogdan Oprea: Informaţia privind cele două românce moarte la Hula este falsă

02 Iun 2012   •   14:22
Bogdan Oprea: Informaţia privind cele două românce moarte la Hula este falsă

UPDATE 20:30 MAE precizeaza ca nu se confirma informatia privind presupusul deces al celor doua tinere de cetatenie romana in incidentele de la Hula, Ambasada Romaniei la Damasc reusind sa ia legatura telefonic, sambata, cu tatal celor doua tinere, care a confirmat ca acestea sunt in viata.

Informatia lansata de comunitatea siriana din Timisoara potrivit careia doua romance ar fi murit in timpul atacurilor care au avut loc in Hula pe data de 25 mai este falsa, cele doua femei fiind in viata, a declarat Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu.

"Sunt in masura sa afirm ca informatia lansata de comunitatea siriana din Timisoara potrivit careia doua romance ar fi murit in timpul atacurilor care au avut loc in Hula pe 25 mai a.c. este falsa, iar cele doua femei se afla in viata", a spus purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu.

De asemenea, el a aratat ca Administratia Prezidentiala face apel la organizatiile siriene din Romania "sa nu lanseze informatii false cu scopul de a-si exprima convingeri politice".
Totodata, Bogdan Oprea a mentionat ca "Ambasada Romaniei din Republica Araba Siriana este in masura sa acorde asistenta celor aproximativ 14.000 de cetateni romani aflati pe teritoriul Siriei".

×
Subiecte în articol: observator