x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bolcaş: Principele Radu nu a făcut nimic pentru România

Bolcaş: Principele Radu nu a făcut nimic pentru România

09 Apr 2009   •   00:00

Vicepreşedintele Partidului România Mare, Lucian Bolcaş, a apreciat, într-o declaraţie acordată, astăzi, Agerpres, că principele Radu nu a făcut nimic pentru România ca să merite să fie ales preşedinte al ţării, fiind doar ''un actor, şi nu dintre cei mai reuşiţi''.

''Cine este acest principe Radu Duda!? După câte suntem informaţi, Casa de Hohenzollern nu îi recunoaşte titlul de principe, iar profesia sa este de actor şi s-ar părea că nu dintre cei mai reuşiţi. Ce a făcut el pentru România în afară de faptul că a cheltuit banii care i-au fost puşi cu largheţe la dispoziţie de către Guvernul Tăriceanu, pe voiajuri în interes personal?'', a întrebat retoric Lucian Bolcaş, făcând trimitere la perioada în care principele a deţinut calitatea de Reprezentant Special al Guvernului României.

''Cred că ar fi sfârşitul unei epoci pe care o speram luminoasă, dacă am ajunge să votăm un actor oarecare. Dar sigur că are dreptul să îşi depună această candidatură şi să nu uităm că la Preşedinţia României a candidat şi un Mudava'', a adăugat vicepreşedintele PRM.

Principele Radu urmează să îşi anunţe joi seara candidatura la Preşedinţia României, a informat Casa Regală. În prezenţa principesei Margareta şi a celor care vor să îi susţină candidatura, principele Radu va adresa o alocuţiune în care va prezenta motivele şi contextul angajării sale în cursa electorală. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator