x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bolnavii n-au paturi în spital, dar s-au cumpărat fotolii elegante de odihnă stil Louis Philippe

Bolnavii n-au paturi în spital, dar s-au cumpărat fotolii elegante de odihnă stil Louis Philippe

02 Feb 2013   •   22:14
Bolnavii n-au paturi în spital, dar s-au cumpărat fotolii elegante de odihnă stil Louis Philippe

În 2011, peste 90 de milioane de lei noi au fost investiţi în Spitalul Bagdasar Arseni. Ministerul Dezvoltării a acoperit 20% din această sumă, iar restul a fost acoperit de Ministerul Sănătăţii, potrivit antena3.ro

Peste 10 milioane de euro a reprezentat contractul pentru cumpărarea de echipament medical şi de mobilier. Proporţia acordării acestui contract este una extrem de interesantă, susţine Oana Stancu.

Doar două milioane de euro pentru echipament şi opt milioane pentru mobilier. Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, a vorbit, săptămâna aceasta, despre nevoia de a mai acorda alte 5 milioane de euro spitalui Bagdasar Arseni, pentru că investiţia respectivă nu a fost terminată iar bolnavii stau câte trei în pat.

Oana Stacu a relatat la Exces de Putere discuţia pe care a purtat-o cu ministrul Sănătăţii. Acesta a promis că va verifica toate cheltuielile făcute, întrucât nu ştia pe ce s-au risipit banii până acum.



Iată câteva dintre achiziţiile făcute: măsuţă mică, stil Louis Philippe, noptieră pentru spital din lemn masiv, cu sertar şi uşă, stil Louis Philippe, dulap din lemn masiv, superfinisat, stil Louis Philippe, masă de birou din lemn masiv cu sertar, evident, stil Louis Philippe, comodă din lemn masiv cu 3 sertare mari, fotoliu cu suport pentru picioare detaşabil, fotoliu de odihnă cu suport de picioare integrat, scaun elegant pentru birou cu cadru din lemn masiv, stil Louis Philippe, fotoliu elegant cu cadru din lemn masiv, stil Louis Philippe, şi multe alte investiţii făcute fără noimă.

×