x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BOMBA! Cocos nu confirma spusele Elenei Udrea privind spaga de 500.000 euro pentru Sebastian Ghita!

BOMBA! Cocos nu confirma spusele Elenei Udrea privind spaga de 500.000 euro pentru Sebastian Ghita!

10 Feb 2015   •   19:42
BOMBA! Cocos nu confirma spusele Elenei Udrea privind spaga de 500.000 euro pentru Sebastian Ghita!

Jurnalistul Radu Tudor a publicat pe blogul sau o informatie ce i-a parvenit din surse judiciane,conform careia Dorin Cocos nu a confirmat in fata anchetatorilor denuntul fostei sale sotii, Elena Udrea, in care aceasta a precizat ca la presiunile generalului SRI Florian Coldea, el ar fi fost nevoit sa-i dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita.

Informatia reprezinta cea mai puternica lovitura data Elenei Udrea, destramand tot esafodajul pe care aceasta si-l construise in legatura cu faptul ca toate acuzatiile pentru care este cercetata in acest moment de catre Directia Nationala Anticoruptie au fost construite la comanda generalului Coldea.
Cum Udrea nu a prezentat in sprijinul denuntului facut la DNA impotriva lui Florian Coldea nicio proba directa, singurul element pe care acesta s-ar fi putut baza ar fi fost confirmarea de catre Dorin Cocos. 

Un alt amanunt interesant  precizat de Radu Tudor pe blogul sau este faptul ca fostul parlamentar PDL William Branza, unul din cei doi avocati ai lui Dorin Cocos, a fost pana de curand si avocatul Elenei Udrea. Dupa evolutiile din ultimele zile, William Branza a renuntat la clientul Udrea. Aceasta a fost preluata ca si client de avocatul Alexandru Chiciu, fost procuror DNA.

×