x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bombă! Controlul Ministerului Sănătății la Spitalul Floreasca este condus de un medic veterinar 

Bombă! Controlul Ministerului Sănătății la Spitalul Floreasca este condus de un medic veterinar 

de Dan Constantin    |    07 Ian 2020   •   14:21
Bombă! Controlul Ministerului Sănătății la Spitalul Floreasca este condus de un medic veterinar 
Sursa foto: Lucian Alecu

Șefa Inspecției Sanitare de Stat, care a condus controlul de la Spitalul Floresca în cazul pacientei arse, este  la bază medic veterinar.! Maria Comana a fost prezentă la conferința de presă organizată de Ministerul Sănătății, ea prezentând  datele considerate „grave nereguli” în cursul intervenției chirurgicale. Informațiile prezentate de ministrul Costache au fost și ele extrase , în majoritate din ancheta corpului de control. 

Pe site-ul Inspecției Sanitare de Stat, care funcționează ca o direcție în cadrul  MS NU EXISTĂ UN CV al directorului Maria Comana. Într-un interviu publicat de presa din Alexandria-jud Teleorman, este menționat de autor că Maria Comana este supusă ironiilor pentru că „are la bază” pregătirea de medic veterinar, dar conduce Direcția sanitară a județului. Comana a fost promovată la București , în MS, în 2019, sub conducerea ministrului Sorina Pintea.

×