x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Botoxul de sub brad

Botoxul de sub brad

de Irina Cristea    |    21 Dec 2011   •   21:00
Botoxul de sub brad

Un telefon mai destept decat 50% din populatie, o vacanta la Viena sau un parfum scump, la set cu lotiune de corp si spray parfumat pentru par – pot parea unora cerinte prea extra­vagante pentru a-si gasi loc sub bradul de Craciun.

Realitatea este ca toate acestea si multe altele palesc in fata celei mai noi fite la capitolul cadou de la Mos Craciun: operatiile estetice.

Se intampla in Statele Unite, unde tot mai multe doamne si domnisoare duc tot anul munca de convingere pe langa iubiti, soti, matusi cu dare de mana sau prieteni pentru ca de Craciun sa primeasca liposuctia dorita. Sau nasul carn la care au visat inca din copilarie.

Pe locul intai in clasamentul procedurilor cosmetice din traista lui Mos Craciun de peste Ocean este injectia cu Botox. Urmeaza, la mica distanta, inlaturarea grasimii de pe abdomen si marirea sanilor.

Iar cireasa de pe tort ar fi, cu si­guranta, toate cele trei interventii intr-una singura. O suferinta care se preteaza, probabil, ceva mai bine la perioada sarbatorilor de Paste.

De ce au devenit operatiile este­tice atat de populare inainte de sfarsitul anului?

Pentru ca femeile care apeleaza la ele vor sa inceapa noul an simtindu-se mai tinere si mai frumoase decat in anul tocmai incheiat. Cu un plus de incredere si o fata mai relaxata, la propriu.

Cel putin asta explica, pentru postul ABC, una dintre doritoare. Iar daca apropierea Sarbatorilor coincide cu vreun eveniment mai neplacut, cum ar fi despartirea de iubit sau pierderea locului de munca, operatia devine colacul de salvare intru o viata mai buna.

Iar cand situatia e astfel prezentata, ce mai inseamna 650 de dolari pentru o interventie cu botox? Sau chiar 15.000 de dolari pentru o liposuctie in zona abdominala si o remodelare a bustului?

Capitolul 'cadouri de fite' poate fi chiar mai divers de atat. Un parc de distractii personal costa in jur de 14 milioane de dolari.

Pentru iubitorii de adrenalina exista o oferta de a petrece patru zile impreuna cu cativa prieteni in Arizona, pentru a lua parte la antrenamente la bordul unui avion de lupta Aero L-39.

O mumie egipteana este, prin comparatie, un adevarat chilipir, la doar 150.000 de dolari. Plus ca este un cadou mult mai sigur.

×