x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brăila: Accident cu şase răniţi pe DN23; una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD

Brăila: Accident cu şase răniţi pe DN23; una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD

30 Sep 2014   •   15:35
Brăila: Accident cu şase răniţi pe DN23; una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea a şase persoane, între care trei foarte grav, s-a produs marţi, pe DN23 Brăila - Focşani, în apropiere de localitatea Muchea, una dintre victime fiind preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul "Sfântul Andrei" din Galaţi.

"Un brăilean de 46 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 23, din direcţia Focşani către Brăila, în apropiere de localitatea brăileană Muchea, se pare că pe fondul oboselii a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu un alt autoturism, condus de un brăilean de 41 de ani. Accidentul s-a soldat cu şase victime, cei doi şoferi şi patru pasageri din autoturismul tamponat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Şogor.

Cele două autoturisme s-au lovit frontal, fiind grav avariate, motiv pentru care circulaţia în zonă a fost întreruptă timp de 40 de minute.

La locul accidentului au intervenit trei ambulanţe şi o autospecială de tip SMURD pentru a prelua răniţii.

Poliţiştii brăileni au efectuat cercetări la faţa locului şi în cauză au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: accident rutier Braila elicopter smurd