x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brandurile româneşti de articole sportive fac un pas în faţă

Brandurile româneşti de articole sportive fac un pas în faţă

de Eliza Popa    |    27 Aug 2012   •   14:55

Puterea de afirmare a unui brand este determinata de calitatea produselor si serviciilor pe care le ofera, de relatia in cadrul comunitatii si de puterea de adaptare la piata in dezvoltare continua. Programul “Cel Mai Promitator Brand Romanesc' lansat de agentia de branding si design Seed Consultants are ca obiectiv principal sa incurajeze companiile sa isi afirme dorinta de relansare ori reinventare pentru a atrage atentia publicului autohton, iar acesta sa consume din ce in ce mai mult produsele locale.

Relansare si extindere
Exista branduri romanesti care investesc din ce in ce mai mult in a ocupa un loc mai bun pe piata de profil. Un exemplu interesant de dezbatut este industria de textile. Andu, un brand romanesc autentic, producator si distribuitor de articole sportive, a relansat de curand un magazin in Sibiu si a pus astfel bazele unui brand cu potential de extindere foarte mare. Compania sibiana a trecut printr-un proces de rebranding realizat alaturi de echipa de la Seed Consultants, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. A crescut vizibilitatea companiei, iar acest lucru i-a adus mai aproape de Andu pe cei interesati de un stil de viat` activ.

Fani
Sorina Ionescu este mama a doi copii prescolari din Sibiu si un mare fan Andu: 'Noi cumparam in fiecare sezon de la Andu cele mai bune treninguri, iar de curand am observat ca au inceput sa isi cumpere si prietenii nostri. Noi le recomandam tot timpul ce tricouri sa-si cumpere, de exemplu, dar pana nu le demonstram in vreun fel ce calitate au hainele de acolo, ne priveau cu neincredere. Baiatul nostru isi consuma mai toata energia prin sport si vrem sa-i asiguram cel mai bun echipament. In plus, este foarte incantat sa vada o hainuta noua cu eticheta cu elefantel. De cand au redeschis magazinul, am observat ca multa lume le trece pragul. Ma bucur pentru ei!', ne-a spus Sorina.

Seed Consultants crede in puterea companiilor romanesti de a patrunde pe piat` si de a concura cu branduri multinationale, chiar si la nivel international. 'Cel Mai Promitator Brand Romanesc' aduce in fata produsele, le face mai cunoscute si in functie de capacitatea lor de comunicare, ele pot ajunge branduri de succes.
Seed Consultants este agentia de branding din Romania care are un parteneriat cu o companie internationala de consultanta de branding si design.Printre clientii Seed Consultants se numara branduri renumite precum: Income Magazine, Ciserom, Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, Antena 1, GSP TV, Galador, Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution. (http://seed-consultants.ro/category/proiecte/)

×