x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Update Ameninţarea cu ''rachete'' din Capitală a fost falsă

Update Ameninţarea cu ''rachete'' din Capitală a fost falsă

01 Mar 2019   •   17:49
Update Ameninţarea cu ''rachete'' din Capitală a fost falsă

UPDATE Ameninţarea cu bombă de la un hotel din centrul Capitalei şi alte două imobile s-a dovedit a fi falsă, iar evacuarea a fost întreruptă, precizează Serviciul Român de Informaţii.

SRI a anunţat vineri după-amiază că un hotel din Bucureşti, Şcoala Americană şi Fundaţia româno-americană sunt verificate, după ce o persoană a sunat la 112 spunând că acestea vor fi atacate "cu rachete".

La faţa locului s-au deplasat echipe de intervenţie de la Poliţie şi Brigada Antitero.

La hotelul Sheraton, clienții și personalul au revenit în clădire pentru că procedurile de căutare a obiectelor explozive au fost încheiate și nu au fost descoperit nimic suspect. 

Știrea inițială

Amenințare cu bombă la un mare hotel din centrul Capitalei, în această după-amiază. Importante forțe de poliție și trupe speciale au fost mobilizate la hotelul Sheraton din apropierea Pieței Romane din București, în urma unui apel telefonic care anunța un atac cu bombă... Forțele de ordine au izolat clădirea și sunt în căutarea unui posibil dispozitiv exploziv.

Potrivit unor surse, o persoană a sunat la recepția Sheraton și a spus că hotelul dar și clădirea Fundației Româno-Americane, de pe strada Gina Patrichi din București vor fi vizate de un atac cu rachete și vor sări în aer.

Persoana care a sunat susține că este membru al Fundației "Vlad Țepeș".

Persoanele aflate în hotelul Sheraton și în clădirea fundației au fost deja evacuate, iar pirotehniștii verifică ambele locații. 

Poliția rutieră a restricționat traficul în zonă, una care este extrem de aglomerată.

O amenințare de atac cu rachetă a fost făcută și la Școala Americană, însă această clădire nu a fost evacuată.

Știre în curs de actualizare

×
Subiecte în articol: amenintare cu bomba