x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucătarii din Beverly Hills

Bucătarii din Beverly Hills

18 Feb 2012   •   10:37
Bucătarii din Beverly Hills

Un nou reality cooking show in care sase bucatari talentati sunt angajati sa pregateasca diferite receptii si mese festive pentru clientii excentrici si celebri din L.A.

Ei trebuie sa gateasca ceea ce le cere clientul, insa acest lucru poate deveni uneori o mare problema. Este o emisiune cu momente dramatice, dezatruoase, dar si cu o multime de situatii comice.

Jesse Brune - personal trainer si consultant de lifestyle in L.A. Specializat in bucataria organica, el a organizat catering-ul multor evenimente si acum preda cursuri de cooking in toata America.

Manouschka Guerrier – fost manechin. A invatat tot ce stie in materie de gatit de la mama si de la bunica ei haitiana, Olga. Manouschka se ocupa de Single Serving unde preda celor singuri retete chic, usoare si ieftine.

Brian Hill – a inceput prin a face catering pentru prieteni in timpul liber. Talentul lui pentru preparatele americane, europene si caraibiene a atras repede vedete precum: Eddie Murphy, Mary J. Blige si Mariah Carey.

Stuart OaKeefe – nascut in Irlanda, a descoperit pasiunea pentru arta culinara in copilarie cand isi ajuta mama si bunica sa prepare mesele din familie. A studiat la Dublin Institute of Technology unde a obtinut diploma in arte culinare.

Sasha Perl-Raver – freelancer. Gateste de la 16 ani. Printre clientii ei se numara directori, producatori si celebritati. Retetele ei au fost publicate in patru volume ale seriei Little Big Book.

Brooke Peterson – a descoperit talentul pentru arta culinara inca din copilarie. A avut un cooking show, “Cook with Brooke' pe Varsity Television in 2007.

×
Subiecte în articol: mass media