x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureşteni bătuţi din cauza „păcănelelor”

Bucureşteni bătuţi din cauza „păcănelelor”

de Theodora Şutiu    |    09 Iul 2019   •   09:42
Bucureşteni bătuţi din cauza „păcănelelor”
Sursa foto: Victor Stroe

Un bărbat din Bucureşti, nervos că a pierdut la jocurile de noroc, a snopit în bătaie o trecătoare și a agresat mai multe persoane. Individul, deosebit de agresiv, a fost prins de polițiștii locali în centrul Capitalei și a fost imobilizat.

Potrivit Poliţiei Locale, scandalul s-a iscat ieri, în jurul prânzului, la o sala de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu. Supărat că şi-a pierdut banii,  individul a distrus aparatul electronic, apoi a ieșit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători. În piața Unirii o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. Agresorul a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar loviți de către scandalagiu.

La câteva minute după agresiune, bărbatul a fost găsit, pe baza descrierii martorilor oculari, de o patrulă. Oprit de poliţişti, agresorul a refuzat şi i-a ameninţat şi pe poliţişti. Mai mult, el a încercat şi să îi lovească pe poliţişti. Agenţii au folosit gaze lacrimogene pentru a îl opri. Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru îngrijiri medicale. 

×